top of page

Защо да ни изберете

Activate Sport & Family е концепция за  здраве. За цялото семейство. Залата е място, на което може да прекарате допълнително време  с близките си и да бъдете активни. Знаем, че личният ни пример като възрастни е най-лесен и най-ефективен за възприемане от децата. Защото физическата култура, грижата за здраво тяло и устойчива психика,  културата на хранене се възпитават.  Разбира се, може да бъде място и време само за вас.
Или време, което да прекарате активно с приятел.

Неправилното движение, също както и липсата на движение, може да окаже сериозни здравословни последствия върху цялото тялото. Ние разглеждаме движението като функционално. Функционално не само в залата, но и извън нея. Защото здравото тяло е именно това – тяло, което ще се справи с предизвикателствата в ежедневието. Ще ни държи в кондиция през дългия работен ден, ще ни даде сила, за да се справим с тежести от всякакъв тип, ще ни направи издръжливи  и не на последно място ще изглеждаме добре.

Ние вярваме, че не е нужно нито специално място, нито оборудване, за да имаме функционално и красиво тяло. Това, обаче, което е нужно е знание как да го постигнем. Знание, което можем да ви дадем в Activate Sport &Family.

Какво ни прави по-различни от останалите?

Може да тренира цялото  семейство заедно 

Интересуваме се от биомеханика

Единствената зала с треньори сертифицирани от IKFF

Подготваме състзеатели по Гиревой спорт (Kettlebell Sport)

Деси е единствената жена треньор в България, сертифицирана IKFF Level 2
Даваме знания за цял живот

Постигаме бързо целите си
Винаги  има треньор, който ще работи за личните ви цели и нужди

 

bottom of page